In de periode van 20 augustus t/m 14 september 2018 is het Moleneindplein in Vught niet bereikbaar i.v.m. aanpassingen aan het Moleneindplein.

De Esscheweg is gedurende deze periode afgesloten.

De busroute wordt als volgt aangepast:

Vanuit Den Bosch rijdt de bus richting Vught volgens de standaardroute, maar bij de stoplichten van de Breautélaan met de N65 gaat de route rechtsaf de N65 op om vervolgens bij de volgende stoplichten N65 linksaf te slaan bij de Vijverbosweg. Bij de rotonde Vijverbosweg/Esscheweg rijdt de bus vervolgens weer de Vijverbosweg op om bij de bushalte op de Vijverbosweg te stoppen.

De normale route naar Den Bosch volgens de dienstregeling wordt hervat.

De haltes aan de Martinilaan en het Moleneindplein komen gedurende de hierboven vermelde periode te vervallen.


 

Vanaf 1 december 2107 niet meer contant betalen

 

Vanaf 1 december 2017 kun je op de bus niet meer betalen met contant geld. Je reist dan met OV-chipkaart, betaalt met pin (ook contactloos) of je smartphone.

 

Welke kaartjes kun je kopen in de bus?

De vertrouwde kaartjes in de bus blijven hetzelfde, je kunt zowel een dalurendagkaart (3,98 euro) als een ritkaart (6,22 euro) gewoon blijven kopen bij de chauffeur.

Vanaf 1 december alleen nog maar met pin (ook contactloos). Het uiterlijk van de kaartjes verandert wel. Je krijgt een papieren reiskaartje, dat de buschauffeur voor je afstempelt, en een geprint ticket.

 

Waarom deze verandering?

Vorig jaar zijn er een aantal overvallen geweest op Brabantse bussen. Nu er straks geen contant geld meer in de bussen is, is er ook geen reden meer voor overvallen. Het is dus veiliger voor reizigers en chauffeurs. 

 

 

Buurtbus 207 Vught – Cromvoirt

 www.buurtbus207.nl

www.facebook.com/buurtbus207