AANVULLING: In tegenstelling tot eerdere berichten is de Breautelaan tot met 15 december afgesloten.

 

BREAUTELAAN Vught afgesloten van 27/11 tot en met 15/12In verband met de afsluiting van de Breautelaan in Vught zal gedurende deze periode de busroute als volgt worden uitgevoerd:

 

·       De route met vertrek Lunettenlaan richting Vught om 08.10 uur, 9.10 uur, 16.10 uur en 17.10 uur loopt via de rotonde Loonse Baan (Brasserie 155) weer retour naar de Lunettenlaan. De route via het Moleneindplein in Vught vervalt.

 

·         De route met vertrek Lunettenlaan richting Vught van 10.10 uur t/m 15.10 uur loopt via de Boslaan, N65 en de Martinilaan WEL via het Moleneindplein in Vught weer retour naar de Lunettenlaan.

 


 

Vanaf 1 november kun je na 19:00 uur niet meer contant betalen

 

Er komen steeds meer manieren om te betalen in de bussen in Brabant. Vanaf 1 november 2017 kun je bijvoorbeeld pinnen met je bankpas of creditcard of betalen met je smartphone. Contant geld gaat uit de bus!

 

Vanaf 1 november 2017 kun je op de bus betalen met contant geld, met OV-chipkaart én met pin (ook contactloos) of je smartphone. LET OP: Na 19:00 uur kun je niet meer met contant geld betalen.

 

Vanaf 1 december 2017 kun je op de bus niet meer betalen met contant geld. Je reist dan met OV-chipkaart, betaalt met pin (ook contactloos) of je smartphone.

 

Welke kaartjes kun je kopen in de bus?

De vertrouwde kaartjes in de bus blijven hetzelfde, je kunt zowel een dalurendagkaart als een ritkaart gewoon blijven kopen bij de chauffeur. Je kunt ze vanaf 1 november 2017 ook kopen met pin (ook contactloos) en vanaf 1 december alleen nog maar met pin (ook contactloos). Het uiterlijk van de kaartjes verandert wel. Je krijgt geen papieren reiskaartje meer, dat de buschauffeur voor je afstempelt, maar een geprint ticket.

 

Waarom deze verandering?

Vorig jaar zijn er een aantal overvallen geweest op Brabantse bussen. Nu er straks geen contant geld meer in de bussen is, is er ook geen reden meer voor overvallen. Het is dus veiliger voor reizigers en chauffeurs. 

 

 

Buurtbus 207 Vught – Cromvoirt

 www.buurtbus207.nl

www.facebook.com/buurtbus207