AFSLUITING ONDERWIJSBOULEVARD IN DEN BOSCH

Van maandag 16/10 tot en met zaterdag 21/10 is de Onderwijsboulevard voor al het wegverkeer afgesloten. Er rijden gedurende deze periode GEEN bussen via de Onderwijsboulevard.

De buurtbus zal de volgende route rijden: Jeroen Bosch ziekenhuis, Willem 1 college vervolgens via de Koningsweg naar het station v.v.


Vanaf zaterdag 28 oktober a.s. zal Buurtbus 207 haar normale dienstregeling en bus route hervatten.

 

De werkzaamheden voor de aanleg van een nieuw Transferium aan de achterzijde van het Jeroen Bosch ziekenhuis zijn gereed. Inmiddels zijn ook de werkzaamheden van de renovatie van de Loonse Baan beëindigd.

 

Concreet betekent dit het volgende:

·         De omleidingsroute via Vlijmen komt met ingang van 28 oktober te vervallen en de bus zal weer via de Deutersesrtaat in ’s-Hertogenbosch naar Cromvoirt en Vught rijden v.v.

·         Via de Loonse Baan wordt de route naar het Moleneindplein/Vijverbosweg hervat.

o   De eindhalte wordt weer het Moleneindplein/Vijverbosweg in Vught.

·         De normale dienstregeling zal wederom weer van kracht zijn.  Op korte termijn zal deze standaard dienstregeling gepubliceerd worden via de websites van OV 9292, Aririva en Buurtbus 207.

·         Vertrektijden vanaf het station ’s-Hertogenbosch blijven gehandhaafd, 52 minuten na het hele uur.  Ma t/m vr vanaf 07.52 t/m 17.52 uur, za vanaf 09.52 uur t/m 16.52 uur.

  

Buurtbus 207 Vught – Cromvoirt

 www.buurtbus207.nl

www.facebook.com/buurtbus207